Skip to main content

Zakelijk

Bij Papi begrijpen we dat pizzadeeg niet zomaar een ingrediënt is; het is de basis van een smaakervaring. Als jouw partner voor pizzadeeg leveren we niet alleen hoge kwaliteit desem deeg, maar garanderen we ook constante kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Ontdek hier waarom samenwerken met ons de juiste keuze is voor jouw horecaonderneming.

Voordelen

Bespaar op personeelskosten

Door te kiezen voor Papi als jouw pizza groothandel, kun je besparen op personeel zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ontdek ons pizzadeeg waarmee je efficiënter kunt werken en geld kunt besparen.

Maatwerk mogelijk

Bij Papi begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom bieden we op maat gemaakte pizzadeeg recepten die rekening houden met de unieke behoeften van jouw bedrijf. Papi is als pizzadeeg producent gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerkoplossingen om te zorgen dat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen. Dit kan ook in kleine oplages.

Betrouwbare productie en levering

Bij Papi begrijpen we dat betrouwbare levering essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Onze toewijding aan een efficiënte en consistente leveringen van pizzadeeg is wat ons onderscheidt als jouw pizza groothandel. Wij leveren met vaste leverdagen voor ons pizzadeeg in heel Nederland en België.

Deskunding advies

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van pizza’s en pizzadeeg zijn wij als producent en groothandel in staat om jou te adviseren over de keuze van het juiste pizzadeeg bij jouw bedrijf. Of je nu een een eigen horeca bedrijf uitbaat met getraind personeel, een foodtruck hebt of een cateraar bent voor grote partijen, wij staan voor je klaar.

  Papi Pizzadeeg – Jouw partner voor Pizzadeeg & Pinsa’s

  Bij Papi Pizzadeeg delen we jouw passie voor de pizzabranche. We begrijpen dat jouw bedrijf niet zomaar op zoek is naar een standaard pizzabodem maar een onderscheidend product waar klanten voor terugkomen.

  Met diepgaande kennis van de specifieke uitdagingen in de pizza branche bieden we hoogwaardige deegproducten en bodems, waaronder zuurdesem deeg, napolitaans pizzadeeg en pinsa bodems. Wij zijn als producent en groothandel in staat om maatwerk oplossingen te bieden op het gebied van pizzadeeg.

  Als het gaat om betrouwbare levering, zijn we de experts. We begrijpen uit eigen ervaring de waarde van betrouwbaarheid in de horeca. Daarom hebben we onze logistiek geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat onze producten altijd op tijd bij jouw bedrijf aankomen.

  Bij Papi Pizzadeeg kies je voor kwaliteit, service en partnerschap. Jouw succes is ons succes, en we zijn vastbesloten om jou te ondersteunen op jouw pizzareis. Of je nu een nieuw pizzarestaurant opent of een gevestigde naam bent, Papi Pizzadeeg is er om je te helpen slagen in de veeleisende wereld van pizza.

  Neem vandaag nog contact op met Papi Pizzadeeg en laten we samenwerken om de toekomst van jouw bedrijf op het gebied van pizzadeeg te verbeteren.

  × Hoe kan ik je helpen?