Skip to main content

Hoe werkt het?

Papi’s pizzadeeg wordt gemaakt volgens ons eigen recept met zorgvuldig gekozen ingrediënten. Zo werken wij uitsluitend met een unieke blend van Italiaanse meelsoorten en als rijsmiddel gebruiken wij Papi – een zuurdesem starter. Na de eerste rijs en fermentatie fase vriezen wij het deeg in en verpakken het in een speciale thermozak, klaar voor levering.

Deeg bestellen

Ambachtelijk gemaakt deeg, voor de perfecte pizza met krokante bodem en een luchtige korst.

Zuurdesem

Een mengsel van water en bloem waarin na verloop van tijd natuurlijke gisten ontstaan. Met deze desem kun je vervolgens op een natuurlijke manier deeg laten rijzen, dit duurt een stuk langer dan bij commerciële gisten, maar juist dit lange rijsproces zorgt voor een unieke smaak en een beter verteerbaar deeg.

Meel

We gebruiken een mix van verschillende meelsoorten. Specifiek bestaat deze blend tussen de klassieke tipo 00 – en een tipo 1 bloem, beide worden geproduceerd in de molen van Dallagiovanna in Noord Italië. Dit familiebedrijf bestaan al sinds 1834.

Verpakking

De bollen worden diepgevroren verpakt in een isolatie zak, inclusief een aantal gelpacks. De combinatie van deze zak en packs zorgen ervoor dat de bollen tot wel 24 uur bevroren blijven in de verpakking. De gelpack en isolatie zak kunnen natuurlijk recyclebaar of kunnen opnieuw gebruikt worden.

Bezorging

Papi’s pizzadeeg werkt samen met Trunkrs. Dit betekend dat bestellingen die voor 22:00 worden gedaan, de volgende avond al worden aangeboden. Zo blijft alles netjes bevroren en is de kans het grootst dat jij gewoon thuis bent om de bollen in ontvangst te nemen. Uiteraard is de bestelling volledig te volgen via Track & Trace.

× Hoe kan ik je helpen?